Генеральний директор Tesla Елон Маск купив 1255 апаратів ШВЛ в Китаї, щоб допомогти в боротьбі з COVID-19.

Ілон Маск, фото Getty Images
Ілон Маск, фото Getty Images

“У Китаю було надлишкову пропозицію, тому в п'ятницю ввечері ми купили 1255 схвалених FDA вентиляторів ResMed, Philips & Medtronic і доставили їх в Лос-Анджелес. Якщо ви хочете використовувати безкоштовний вентилятор, повідомте нам!” Маск написав у твіттері, похваливши китайську команду Тесла, а також митних чиновників Китаю і США.

Ця медична апаратура є важливим інструментом лікування COVID-19, який може викликати проблеми з диханням.

Крім того, Clean Technica повідомила в суботу після розмови з Маском, що у автовиробника є 250 000 масок N95, готових до роздачі в лікарні

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Коронавірус, фото: Getty Images
Коронавірус, фото: Getty Images

Маск нічого не сказав про створення апаратів ШВЛ у Tesla або SpaceX. Подивимося, чи захоче Маск стримати своє слово.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що ринок смартфонів тріщить по швах. Анатилитики повідомили, що продажі смартфонів впали на 38%. На сьогоднішній день це найбільше падіння в історії ринку.

Як повідомляв Знай.uа у мережу злили дані мільйонів користувачів мережі, включаючи адреса, імена, дати народження, і так далі. Дивно, але база даних не захищена, так що нею може користуватися абсолютно будь-яка людина, який має доступ до мережі.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти порівняли новий MacBook Air 2020 і MacBook Pro 2019. Як і очікувалося, торішня модель у всьому перевершує бюджетний ноутбук від яблучної корпорації.