Сьогодні, 23 березня легендарної української грі "STALKER: Тінь Чорнобиля" виповнилося 13 років. В честь цієї події, розробники із студії GSC Game World показали перший офіційний скріншот з STALKER 2, зроблений на движку гри. Звичайно, до виходу нової серії доведеться почекати, але розробники постійно радують фанатів додатковим контентом, який з'явиться в наступній грі. Нагадаємо, що розробники гри обіцяли показати її світу вже в 2020 році. Будемо сподіватися, що анонс відбудеться, незважаючи на пандемію.

STALKER 2. twitter

Крім скріншота з гри, розробники пообіцяли сюрприз для фанатів в 2020 році. Варто зазначити, що про гру практично нічого не відомо. Звичайно ж, про що йде мова - невідомо. У будь-якому випадку, мільйони геймерів в очікуванні нової частини постапокаліптичного світу.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що ринок смартфонів тріщить по швах. Аналітики повідомили, що продажі смартфонів впали на 38%. На сьогоднішній день це найбільше падіння в історії ринку.

Як повідомляв Знай.uа у мережу злили дані мільйонів користувачів мережі, включаючи адреса, імена, дати народження, і так далі. Дивно, але база даних не захищена, так що нею може користуватися абсолютно будь-яка людина, який має доступ до мережі.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти порівняли новий MacBook Air 2020 і MacBook Pro 2019. Як і очікувалося, торішня модель у всьому перевершує бюджетний ноутбук від яблучної корпорації.