Епідемія коронавіруса зачепила всі сфери життя. По всьому світу скасовуються спортивно-розважальні та громадські заходи, а громадянам настійно рекомендують залишатися вдома. Та й пройти тест на коронавірус не так вже й просто. Брак тестерів по всьому світу дає про себе знати.

фото Getty Images
Apple, iPhone // фото Getty Images

Що ж, тепер у тих, хто опинився в такій ситуації, є можливість визначити наявність хвороби за симптомами. Правда, для цього потрібно бути користувачем iOS, так що у користувачів Android цей трюк не вийде.

Компанія Apple навчила свого голосового асистента Siri розпізнавати коронавірус, щоб користувачі могли вчасно звернутися за допомогою. Звичайно, ніяких аналізів здавати не потрібно, але от заповнити анкету все ж доведеться.

iPhone, gettyimages
iPhone, gettyimages

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Siri оснастили спеціальною анкетою. Щоб її “заповнити”, потрібно вимовити команду: “у мене коронавірус”. Після цього він відкриє опитувальник, проаналізує відповіді, зробить висновок і дасть рекомендації щодо подальших дій. Звичайно в анкеті можна і збрехати, але в цьому випадку Siri не дасть точної відповіді, і навіть рада вам не знадобиться.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що ринок смартфонів тріщить по швах. Аналітики повідомили, що продажі смартфонів впали на 38%. На сьогоднішній день це найбільше падіння в історії ринку.

Як повідомляв Знай.uа у мережу злили дані мільйонів користувачів мережі, включаючи адреса, імена, дати народження, і так далі. Дивно, але база даних не захищена, так що нею може користуватися абсолютно будь-яка людина, який має доступ до мережі.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти порівняли новий MacBook Air 2020 і MacBook Pro 2019. Як і очікувалося, торішня модель у всьому перевершує бюджетний ноутбук від яблучної корпорації.