Windows 10 переступила позначку в мільярд користувачів і з цієї нагоди корпорація Microsoft випустила "святковий" відеоролик, в якому показала, які візуальні зміни операційної системи користувачів чекають у найближчому майбутньому. Щоправда, конкретних дат корпорація не назвала. Швидше за все, до початку квітня нововведення буде поставлятися разом з оновленням ОС, так що чекати залишилося недовго.

Ряд елементів оформлення виконаний в стилістиці анонсованої раніше Windows 10X, призначеної для пристроїв з двома дисплеями. Звичайно, такий інтерфейс освіжить саму ОС, але проблеми з роботою і функціонуванням нікуди не подінуться. Компанії необхідно в терміновому порядку поліпшити саму роботу ОС.

Синій екран смерті Windows, pexels.com
Синій екран смерті Windows, pexels.com

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Нагадаємо, що ринок смартфонів тріщить по швах. Аналітики повідомили, що продажі смартфонів впали на 38%. На сьогоднішній день це найбільше падіння в історії ринку.

Як повідомляв Знай.uа у мережу злили дані мільйонів користувачів мережі, включаючи адреса, імена, дати народження, і так далі. Дивно, але база даних не захищена, так що нею може користуватися абсолютно будь-яка людина, який має доступ до мережі.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти порівняли новий MacBook Air 2020 і MacBook Pro 2019. Як і очікувалося, торішня модель у всьому перевершує бюджетний ноутбук від яблучної корпорації.