Схоже, в Apple вирішили відродити проект по створенню бездротового зарядного пристрою AirPower, закритий у березні минулого року. Варто відзначити, що компанія відмовилася від проекту з-за проблем з втіленням ідеї. Звичайно, бездротовий килимок для підзарядки пристроїв точно став би популярним, так як на ринку таких продуктів не дуже багато, отже, конкуренція буде мінімальною.

Повідомляється, що в компанії ведуться внутрішні роботи над цим пристроєм, і Apple, мабуть, намагається перепроектувати компоненти, які в першу чергу змусили її скасувати випуск AirPower.

За словами Джона Проссера, бездротова зарядна панель знаходиться на стадії створення прототипу, і інженери Apple намагаються змінити спосіб, яким котушки розсіюють тепло. Експерти раніше повідомляли, що компанія відмовилася від килимка з-за проблем з перегрівом. Зробити його тонким і при цьому компактним - завдання не з легких.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Можливо, корпорація представить новинку вже цієї осені, так що доведеться трохи почекати.

Apple HomePod, gettyimages
Apple HomePod, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що ринок смартфонів тріщить по швах. Аналітики повідомили, що продажі смартфонів впали на 38%. На сьогоднішній день це найбільше падіння в історії ринку.

Як повідомляв Знай.uа у мережу злили дані мільйонів користувачів мережі, включаючи адреса, імена, дати народження, і так далі. Дивно, але база даних не захищена, так що нею може користуватися абсолютно будь-яка людина, який має доступ до мережі.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти порівняли новий MacBook Air 2020 і MacBook Pro 2019. Як і очікувалося, торішня модель у всьому перевершує бюджетний ноутбук від яблучної корпорації.