Любителі швидкісних проходжень відеоігор вже почали промацувати DOOM Eternal на уразливості і досягли певних успіхів: перші спідрани по грі укладаються в півтори години.

На сьогоднішній день рекорд по швидкості проходження в категорії Any% (дістатися до фіналу якими доступними методами) належить американському стримеру CreeperHntr - 1 година 26 хвилин і 16 секунд.

Втім, це не межа, адже в найближчий рік рекорди будуть встановлюватися практично щодня, так як геймери ще не знайшли всіх багів, фіч і обхідних шляхів, і з кожною такою знахідкою час проходження буде все менше.

наприклад, рекордсмен на момент написання використовував меню вибору зброї, щоб зменшити втрати від падіння.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

геймеры, gettyimages
геймеры, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що ринок смартфонів тріщить по швах. Аналітики повідомили, що продажі смартфонів впали на 38%. На сьогоднішній день це найбільше падіння в історії ринку.

Як повідомляв Знай.uа у мережу злили дані мільйонів користувачів мережі, включаючи адреса, імена, дати народження, і так далі. Дивно, але база даних не захищена, так що нею може користуватися абсолютно будь-яка людина, який має доступ до мережі.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти порівняли новий MacBook Air 2020 і MacBook Pro 2019. Як і очікувалося, торішня модель у всьому перевершує бюджетний ноутбук від яблучної корпорації.