У цьому місяці Apple оновила лінійку планшетів iPad Pro. Тепер експерти хочуть порівняти iPad Pro 2018 року з новенький iPad Pro 2020 року, і з'ясувати, чи варто переплачувати за новинку, або ж вона не далеко пішла від більш старої моделі.

iPad, gettyimages
iPad, gettyimages

Якщо подивитися з боку, чим новинка краще свого попередника? Зовні — тільки нової ширококутного камерою і сканером LiDAR по сусідству, який в основному нагоді при використанні доповненої реальності. В іншому корпусу не сильно відрізняються один від одного.

Apple, gettyimages
Apple, gettyimages

Що стосується потужності, обсяг оперативної пам'яті iPad Pro 2020 виріс до 6 ГБ. У попередньому поколінні аналогічний обсяг мала тільки старша версія з 1 ТБ постійного сховища, а тепер це перевага всіх моделей без винятку.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Правда, головні зміни знаходяться під самим корпусом - чіп A12Z Bionic. Експерти вирішили перевірити потужності планшетів в популярному тесті. Результати вийшли такими:

  • Одноядерний режим: 1114 балів (проти 1111 у 2018 iPad Pro)

  • Багатоядерний режим: 4654 (проти 4604 у 2018 iPad Pro)

  • Графічний тест (Metal): 9894 (проти 9146 у 2018 iPad Pro)

Дивно, але тести не показують особливих відмінностей. Можливо, з оновлення до iOS 14 планшет буде працювати швидше.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple хоче воскресити свій давній проект. Мова йде про AirPower, килимок, який буде заряджати гаджети з допомогою бездротових технологій. Варто відзначити, що компанія вже намагалася відтворити прототип пристрою, але до продажу справа так і не дійшло.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple дозволила користувачів купувати відразу декілька продуктів Apple. Варто відзначити, що минулого тижня корпорація ввела обмеження, які дозволяли покупцям купувати все за кілька пристроїв. Так корпорація хотіла боротися з дефіцитом.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft показала оновлену Windows 10. Компанія переробила безліч елементів інтерфейсу.