Apple тільки що випустила нову версію оновлення iOS 13.4 і iPadOS 13.4 для всіх сумісних пристроїв і всіх користувачів. Це четверте велике оновлення iOS 13, і воно містить велику кількість змін, поліпшень, виправлень помилок і нових функцій.

Нові Эмоджи, gizchina

Останнє оновлення для iOS 13.4 включає цікаві поліпшення, які того варті. Теоретично, остаточна версія iOS 13 може з'явитися тільки в наступному місяці, можливо, із запуском очікуваного iPhone 9. Отже, у Apple ще є 2 тижні, щоб попрацювати над цією оновленою версією і включити нові поліпшення. На даний момент це все, що ми знаємо:

Загальні папки iCloud: за допомогою iOS 13.4 ми тепер можемо ділитися папками, які у нас є у файлах, з декількома людьми через iCloud. Ви можете керувати дозволами, щоб інші могли бачити файли в цих папках або редагувати їх. Для цього користувачі повинні торкнутися і утримувати папку в додатку “Файли”, клацнути значок загального доступу, натиснути “Додати людей” і вибрати, з ким вони хочуть поділитися ним і через якийсь додаток.

Нова нижня панель Mail: Apple вже виправила нижню панель, яка з'являється в поштовій програмі. І в цьому новому оновленні було вирішено змінити дизайн, перемістивши значок відповіді вліво, а також додавши значок для написання нового електронного листа.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

фото Getty Images
Apple, iPhone // фото Getty Images

CarKey: У попередній бета-версії з'явилася нова функція, яка дозволила б нам використовувати iPhone в якості ключа в автомобілі з технологією NFC. Тепер останнє оновлення додає нову функцію. Це дозволить блокувати, розблоковувати і управляти деякими автомобілями, оснащеними NFC, за допомогою окремого iPhone або спільно зберігаються ключів від автомобіля.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple хоче воскресити свій давній проект. Мова йде про AirPower, килимок, який буде заряджати гаджети з допомогою бездротових технологій. Варто відзначити, що компанія вже намагалася відтворити прототип пристрою, але до продажу справа так і не дійшло.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple дозволила користувачів купувати відразу декілька продуктів Apple. Варто відзначити, що минулого тижня корпорація ввела обмеження, які дозволяли покупцям купувати все за кілька пристроїв. Так корпорація хотіла боротися з дефіцитом.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft показала оновлену Windows 10. Компанія переробила безліч елементів інтерфейсу.