Через епідемію коронавірусу Всесвітня організація охорони здоров'я, і Моз різних країн рекомендують уникати масових зібрань. Тому зібратися в компанії друзів, щоб подивитися меми в Инстаграме – небезпечно. І соціальна мережа знайшла спосіб вирішення цієї проблеми. Instagram анонсував запуск інструменту Co-Watching.

Суть нового сервісу полягає в тому, що тепер ви можете зібрати відеоконференцію, і запросити до 6 осіб. При цьому ви зможете не тільки спілкуватися, але й транслювати екран своїм друзям. Тому якщо ви хочете обговорити якісь події, про які раніше повідомляли через Instagram, Co-Watching вам у цьому допоможе.

Коронавірус – це не тільки суцільний негатив, але і поштовх до розвитку. Багато платформи прагнуть поліпшувати свій сервіс, і люди отримують нові можливості. Instagram не став винятком. Тому після пандемії людство може отримати не тільки корисний досвід, але і цілий ряд інновацій і сервісів, які, могли б і не з'явитися в інших обставинах. Швидше за все, це далеко не остання “плюшка”, яку отримали користувачі Instagram.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, пандемія зупинила транспорт по всій Україні — які обмеження ввели для пасажирів. Хто з українців залишився без транспортного сполучення на час карантину.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Україні вимагають ввести надзвичайний стан. Міністр закликав народних депутатів проголосувати за введення надзвичайного стану в країні через коронавіруса.

Також Знай.uа" писав, у Зеленського розповіли, як пенсіонерам уникнути смертей від коронавіруса відео. Серед бабусь і дідусів зареєстровано найбільше смертей по всьому світу