Компанія - розробник популярного симулятора PlagueInc., в якій потрібно заразити смертоносним вірусом і знищити все населення Землі, - дозволить гравцям зіграти на стороні людей. Варто відзначити, що гра раніше була популярною в 2014-2016 роках, а ось в 2020 році вона знову на вершині через виникнення коронавіруса.

Оновлення готується за участю Всесвітньою організацією охорони здоров'я. У ньому гравцям належить координувати роботу спецслужб, налагоджувати систему охорони здоров'я і відправляти людей на карантин. Варто відзначити, що протистояти вірусу набагато складніше, ніж самому заражати людей новою хворобою.

PlagueInc

“Нова версія PlagueInc. буде безкоштовною для всіх, поки епідемія не піде на спад”, пообіцяли представники британської студії. Так що саме час оцінити гру, якщо в неї не грали. Правда, коли оновлення буде доступно геймерам - невідомо.

Разом з тим, представники Ndemic Creations заявили, що від імені всіх гравців пожертвують 250 тисяч доларів на допомогу постраждалим від захворювання.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Тестування на коронавірус, фото: facebook.com/ukrdav
Тестування на коронавірус, фото: facebook.com/ukrdav

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережу злили список безкоштовних ігор для Sony PlayStation. Тепер геймери можуть пограти безкоштовно в Uncharted 4 і гоночну гру Dirt Rally 2.0. Ігри будуть доступні до кінця квітня.

Як повідомляв Знай.uа компанія Redmi анонсувала величезний телевізор розміром з тенісний стіл. Правда, за новинку попросять близько 2800 доларів,

Також Знай.uа повідомляв, що Valve натякнула на продовження гри Half-Life, компанія випустила довгождане продовження через 13 років після виходу останньої серії.