Сайт iFixit сьогодні опублікував результати розбирання нового MacBook Air, показаного Apple минулого тижня. Серед головних оновлень варто відзначити новий механізм клавіатури, який прийшов на заміну проблемної з механізмом “метелик”.

Поряд з новою клавіатурою фахівці iFixit виявили збільшений радіатор на центральному процесорі, і нову конфігурацію кабелю, що з'єднує материнську плату з трекпадом, що спрощує заміну самого трекпеда та акумулятора, що в підсумку і здешевить підсумковий ремонт самого ноутбука.

MacBook Air, ifixit

Експерти також зазначити, що для заміни трекпеда потрібно всього лише зняти нижню кришку ноутбука. Те ж стосується і батареї, адже необхідність демонтажу материнської плати відпадає. Це один з рідкісних випадків, коли Apple змінює конструкцію пристроїв таким чином, що це підвищує зручність обслуговування і ремонтопридатність.

Втім, ремонтопридатність ноутбука важко назвати відмінною. Ремонтопридатність нового ноутбука була оцінена на 4 бали з 10 можливих, так що Apple є куди рости.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

MacBook Air, ifixit

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережу злили список безкоштовних ігор для Sony PlayStation. Тепер геймери можуть пограти безкоштовно в Uncharted 4 і гоночну гру Dirt Rally 2.0. Ігри будуть доступні до кінця квітня.

Як повідомляв Знай.uа компанія Redmi анонсувала величезний телевізор розміром з тенісний стіл. Правда, за новинку попросять близько 2800 доларів,

Також Знай.uа повідомляв, що Valve натякнула на продовження гри Half-Life, компанія випустила довгождане продовження через 13 років після виходу останньої серії.