Прихильників теорії про інопланетян здивував незвичний об'єкт на знімках місії NASA "Stereo": "Це інопланетяни?", але уфологів розчарували. Це було відображення, стверджують в космічному агентстві. Іншими словами, NASA спростувала факт наличя НЛО на їх світлинах. Втім, уфологи точно скажуть що це змова.

Знімок NASA

"Stereo" (скорочення від англомовного варіанту "Обсерваторія сонячно-земних зв'язків") запустили в 2006 році, з метою вивчення викидів Сонця і корональної маси. Один із супутників зробив знімок, на якому можна виявити дивний об'єкт, який нагадує своєю формою колесо. Враховуючи, що таких ідеальних фігур в космосі не так вже й багато, уфологи відразу ж вирішили назвати цей об'єкт НЛО.

Спростувати версію про НЛО спробували на початку березня, заявивши, що особливість фото пов'язана з відображенням планети. У NASA підтвердили цю версію 22 березня, на веб-сайті Stereo. Дивно, але відображення такої форми буденність в космічному просторі.

планета Земля, фото Pxhere
планета Земля, фото Pxhere

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережу злили список безкоштовних ігор для Sony PlayStation. Тепер геймери можуть пограти безкоштовно в Uncharted 4 і гоночну гру Dirt Rally 2.0. Ігри будуть доступні до кінця квітня.

Як повідомляв Знай.uа компанія Redmi анонсувала величезний телевізор розміром з тенісний стіл. Правда, за новинку попросять близько 2800 доларів,

Також Знай.uа повідомляв, що Valve натякнула на продовження гри Half-Life, компанія випустила довгождане продовження через 13 років після виходу останньої серії.