Китайська корпорація Xiaomi в даний час щосили створює прошивку MIUI 12 для своїх фірмових мобільних пристроїв і планшетних комп'ютерів. Не секрет, що анонс нової ОС відбудеться до кінця цього року, а інсайдери дізналися 6 головних нововведень, які точно сподобаються користувачам.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Одним з ключових нововведень MIUI 12 виявиться підтримка загальносистемного темного режиму Dark Mode, при включенні якого він буде автоматично вмикатися і у всіх додатках. Досить зручна функція, особливо для тих, хто переживає за свої очі.

Додамо, що компанія переробить інтерфейс, роблячи його максимально мінімалістичним.

В смартфонах китайської корпорації з релізом нової ОС також покращиться підтримка екрану зі співвідношенням сторін 16:9, завдяки чому проблем з відображенням на таких різних додатків не буде, враховуючи різні конфігурації дисплеїв у різних моделях.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Ще одним важливим нововведенням даної ОС виявиться підтримка декількох клонів додатків, тобто можна буде, наприклад, створити два, три або навіть чотири повноцінних клону WhatsApp, або ж будь-якого іншого застосування, і при цьому всі вони будуть повноцінно працювати без обмежень. Така функція стане в нагоді для тих, хто користується відразу декількома акаунтами в соцмережах, для реклами, або ж просто для себе.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережу злили список безкоштовних ігор для Sony PlayStation. Тепер геймери можуть пограти безкоштовно в Uncharted 4 і гоночну гру Dirt Rally 2.0. Ігри будуть доступні до кінця квітня.

Як повідомляв Знай.uа компанія Redmi анонсувала величезний телевізор розміром з тенісний стіл. Правда, за новинку попросять близько 2800 доларів,

Також Знай.uа повідомляв, що Valve натякнула на продовження гри Half-Life, компанія випустила довгождане продовження через 13 років після виходу останньої серії.