Nokia оголосила ціну на перевыпущенный кнопковий телефон Nokia 5310. Інформація про вартість цієї та інших новинок з'явилася на сайті компанії. Зазначимо, що смартфон зберіг всі ключові фішки свого попередника. Бічні кнопки для регулювання музикою залишилися на місці, і навіть екран залишився таких же розмірів. До того ж, він працює тільки з 2G-мережею, так що спілкуватися в соцмережах і переглядати відео в інтернеті не вийде.

На сайті повідомляється, що Nokia 5310 обійдеться в чотири тисячі рублів (1410 грн за поточним курсом). Телефон зберіг свій початковий вигляд. Він отримав 2,4-дюймовий екран, кнопкову клавіатуру, камеру на 8 Мп. Всі характерні особливості залишилися на місці.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що в мережу злили список безкоштовних ігор для Sony PlayStation. Тепер геймери можуть пограти безкоштовно в Uncharted 4 і гоночну гру Dirt Rally 2.0. Ігри будуть доступні до кінця квітня.

Як повідомляв Знай.uа компанія Redmi анонсувала величезний телевізор розміром з тенісний стіл. Правда, за новинку попросять близько 2800 доларів,

Також Знай.uа повідомляв, що Valve натякнула на продовження гри Half-Life, компанія випустила довгождане продовження через 13 років після виходу останньої серії.