Гендиректор Всесвітньої організації охорони здоров'я Тедрос Адханом Гебрейесус впевнений, що комп'ютерні ігри, музика та книги допоможуть у подоланні пандемії коронавірусу.

"Covid-19 забирає багато чого у нас. Але він також дає нам щось особливе – можливість зібратися разом – працювати разом, навчатися разом, зростати разом", - заявив Гебрейесус.

За його словами, потрібно вживати здорову їжу, яка допоможе імунній системі правильно працювати. Також слід обмежити споживання алкоголю і солодких напоїв. Крім того, куріння здатне збільшити ризик розвитку важкого захворювання, якщо людина заразилася Covid-19.

Тедрос Адханом Гебрейесус, фото GettyImages
Тедрос Адханом Гебрейесус, фото GettyImages

"ВООЗ рекомендує 30 хвилин фізичного навантаження для дорослих і одну годину на день для дітей. У випадку, якщо ваші місцеві або національні рекомендації дозволяють, виходьте на вулицю на прогулянку, пробіжку, але тримайтеся на безпечній відстані від інших. Якщо ви не можете вийти з дому, знайдіть вправи в Інтернеті, потанцюйте під музику, займіться йогою або пройдіться вгору і вниз по сходах", - пропонує Гебрейесус.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, антибактеріальне мило зашкодить при пандемії, як правильно мити руки.

Як повідомляв портал Знай.uа, коронавірус в Україні – Комаровський назвав ризики для вагітних жінок та новонароджених дітей.

Також портал Знай.uа писав, як уберегти дитину від коронавірусу і захистити нерви батьків.