CD Projekt пожертвувала чотири мільйони злотих (близько $950 тис) на боротьбу з пандемією COVID-19. Про це повідомило польське підрозділ порталу Eurogamer. Зазначимо, що творці “Відьмака” сильно розщедрилися, і це чудова новина. Нагадаємо, що на підході гра Cyberpunk 2077, яка теж створюється ці розробниками ігор.

Ведьмак 3
Ведьмак 3

За відомостями видання, CD Projekt направила кошти в благодійну організацію Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy, яка спеціалізується на купівлі обладнання для медичних установ.

Звичайно ж,представники CD Projekt також закликали всіх дотримуватися режиму самоізоляції і подякували медичних працівників. У компанії також рекомендують не виходити на вулицю без особливої потреби, що дуже правильно, так як в більшості країн вже введе карантин в тій чи іншій мірі.

серіал "Відьмак", кадр з трейлера
серіал "Відьмак", кадр з трейлера

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що NASA тільки що завершив 17-річну місію з дослідження Сонця. Варто відзначити, що зонд відправив колосальну кількість корисної інформації на Землю.

Як повідомляв Знай.uа, кнопковий телефон Nokia 5310 добрався до України. Ціна дуже порадує покупців, а ось функціонал залишився колишнім.

Також Знай.uа повідомляв, що Viber отримав велике оновлення, тепер у користувачів iOS і Android є кілька додаткових функцій.