Триваюча війна між Huawei і Сполученими Штатами все ще затягується. Згідно з новими повідомленнями, деякі високопоставлені чиновники в адміністрації Трампа в даний час погодилися на нові заходи, спрямовані на обмеження глобальних поставок чіпів для Huawei Technologies.

Huawei Mate X, gettyimages
Huawei Mate X, gettyimages

Згідно зі звітом, було запропоновано змінити правило, згідно з яким іноземні компанії, що використовують обладнання для виробництва мікросхем в Сполучених Штатах, повинні були б отримати ліцензію перед поставкою певних компонентів для Huawei.

Huawei, gettyimages
Huawei, gettyimages

Розвиток відбувається в той час, коли Білий дім посилює свою критику Китаю з приводу коронавіруса. Відносини між США і Китаєм, схоже, стають все більш напруженими, оскільки обидві країни обмінюють бородавки на тих, хто винен у поширенні цієї хвороби.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що NASA тільки що завершив 17-річну місію з дослідження Сонця. Варто відзначити, що зонд відправив колосальну кількість корисної інформації на Землю.

Як повідомляв Знай.uа, кнопковий телефон Nokia 5310 добрався до України. Ціна дуже порадує покупців, а ось функціонал залишився колишнім.

Також Знай.uа повідомляв, що Viber отримав велике оновлення, тепер у користувачів iOS і Android є кілька додаткових функцій.