Остання серія розумних годинників Apple Watch 5 була випущена в двох моделях, одна з яких мала титановий корпус, друга - керамічний корпус преміум-класу. Тим не менш, інсайдери повідомляють, що Apple планує впровадити в корпус нові технології при розробці. Компанія планує оснастити майбутні серії годинників корпусом, частково виготовлених з пластикових і керамічних волокон.

Apple Watch 5, gizchina

Американська компанія докладає зусилля для розширення бази користувачів Apple Watch, щоб розробити більш дешеві годинники. У заявці на патент пропонується використовувати обплетення з керамічного волокна для виготовлення корпусу, досить міцного для захисту годин, але з меншими витратами.

Керамічне волокно - легкий ізоляційний матеріал. Він має низьку теплову провідність, і є надзвичайно ефективним ізоляційним матеріалом. Це дозволить помітно здешевити виробництво годин, так що варто очікувати нові гаджети за приємною ціною.

Apple Watch 5, gettyimages

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що NASA тільки що завершив 17-річну місію з дослідження Сонця. Варто відзначити, що зонд відправив колосальну кількість корисної інформації на Землю.

Як повідомляв Знай.uа, кнопковий телефон Nokia 5310 добрався до України. Ціна дуже порадує покупців, а ось функціонал залишився колишнім.

Також Знай.uа повідомляв, що Viber отримав велике оновлення, тепер у користувачів iOS і Android є кілька додаткових функцій.