Компанія Tesla, яка зупинила виробництво електромобілів на своєму головному заводі в США, в службовому повідомленні повідомила співробітникам, що у двох офісних співробітників був позитивний результат на новий коронавірус COVID-19.

Tesla, gettyimages
Tesla, gettyimages

Двоє заражених “працювали вдома протягом майже двох тижнів” і “не мали симптомів при роботі в офісі”, - сказала Лорі Шелбі, начальник служби безпеки Тесли.

Розвиток почалося після того, як Tesla повільно перейшла до зупинки виробництва на своєму заводі в Сан-Франциско, штат Фраймонт, через кілька днів після того, як місцеві власті повідомили компанії, їх бізнес доведеться зупинити, і що необхідно дотримуватись правил, які в даний час змушують працівників перебувати вдома.

Ілон Маск, фото Getty Images
Ілон Маск, фото Getty Images

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що NASA тільки що завершив 17-річну місію з дослідження Сонця. Варто відзначити, що зонд відправив колосальну кількість корисної інформації на Землю.

Як повідомляв Знай.uа, кнопковий телефон Nokia 5310 добрався до України. Ціна дуже порадує покупців, а ось функціонал залишився колишнім.

Також Знай.uа повідомляв, що Viber отримав велике оновлення, тепер у користувачів iOS і Android є кілька додаткових функцій.