SpaceX відклав запуск ракет з-за обмежень на поїздки, викликаних пандемією коронавіруса, але робота над ракетою для подорожі на Марс все ще триває.

У четвер засновник і генеральний директор Ілон Маск розмістив у Твіттері кілька знімків зі станції розробки SpaceX в Бока Чіка. На них зображений третій прототип космічного корабля SpaceX з маркуванням “SN3”, у який встановлюють верхню частину в складальному цеху, який в основному являє собою дуже високий гараж космічного корабля.

Маск сказав, що тестова модель, представлена всіма трьома прототипами, призначена для польоту на висоту близько 12,4 миль (20 кілометрів) і приземлення назад на Землю. У кінцевому рахунку, метою є створення космічного корабля наступного покоління, здатного транспортувати людей на Місяць, Марс і, можливо, навіть далі.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Ілон Маск, фото Getty Images
Ілон Маск, фото Getty Images

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що NASA тільки що завершив 17-річну місію з дослідження Сонця. Варто відзначити, що зонд відправив колосальну кількість корисної інформації на Землю.

Як повідомляв Знай.uа, кнопковий телефон Nokia 5310 добрався до України. Ціна дуже порадує покупців, а ось функціонал залишився колишнім.

Також Знай.uа повідомляв, що Viber отримав велике оновлення, тепер у користувачів iOS і Android є кілька додаткових функцій.