Як повідомляє ресурс wccftech, для свого нового планшета iPad Pro модельного ряду 2020 року компанія Apple не стала розробляти новий процесор. Компанія вміло використовує стратегію ведення бізнесу, і представивши новий планшет не вказала, що відмінностей у начинці між новою моделлю і моделлю 2018 року практично не існує.

iPad, gettyimages
iPad, gettyimages

Фактично, пристрій отримав майже такий же чіп, як і модель 2018 року, відмінності є, але вони незначні.

Тести AnTuTu і Geekbench показали, що процесори A12Z Bionic і A12X Bionic практично ідентичні. На схожість натякає навіть назва чіпів, відмінне лише в одній букві, тим самим заплутавши користувачів, які наївно вважають, що цей чіп явно кращого своєї попередньої версії.

Apple, gettyimages
Apple, gettyimages

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Для такого кроку може бути кілька пояснень. Одним з них є небажання компанії Apple витрачати чималі ресурси на розробку абсолютно нового процесора.

Якщо ж поглянути на відмінності між планшетами iPad Pro сімейств 2020 і 2018 років, то вони будуть не дуже помітними. Камеру поліпшили, і один процесор додали, і те, програмно. Швидше за все, компанія хоче постаратися над розробкою майбутнього планшета, який отримає і новий чіпсет, і підтримку 5G, а поки, переплачувати за новий планшет точно не варто.


Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що NASA тільки що завершив 17-річну місію з дослідження Сонця. Варто відзначити, що зонд відправив колосальну кількість корисної інформації на Землю.

Як повідомляв Знай.uа, кнопковий телефон Nokia 5310 добрався до України. Ціна дуже порадує покупців, а ось функціонал залишився колишнім.

Також Знай.uа повідомляв, що Viber отримав велике оновлення, тепер у користувачів iOS і Android є кілька додаткових функцій.