Sony оголосила днями, що виділить весь свій сегмент електронних продуктів і рішень (Electronics Products & Solutions, EP&S), включаючи бізнес по обробці зображень і мобільного зв'язку, у проміжний холдинг під назвою Sony Electronics Corporation. Втім, це не дивно, адже компанія так і не змогла повернутися на ринок смартфонів, так що компанія витрачає на цей сегмент величезні гроші, а але такі витрати окупалися далеко не завжди.

Sony, gettyimages
Sony, gettyimages

Зміна набуде чинності вже 1 квітня. У прес-релізі, объявляющем про реорганізацію, Sony в загальних рисах окреслила план, пояснивши, що тепер всі підрозділи, що займаються продуктами в області обробки зображень, мобільних комунікацій і домашніх розваг, будуть працювати під новим ім'ям.

Зазначимо, що PlayStation буде залишатися під ім'ям Sony, так як бізнес не можна назвати провальним. Мільйони геймерів чекають виходу довгоочікуваної PlayStation 5, дебют якої запланований на кінець 2020 року.

Sony контроллер, gettyimages
Sony контроллер, gettyimages

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Схоже, в даному випадку мова йде про злиття трьох проблемних бізнесів: попит на масові камери падає з-за смартфонів, мобільні апарати Xperia швидко здають позиції конкурентів, а телевізори та інша техніка компанії вже не можуть, як раніше. Тепер компанія вирішила виділити ці 3 сфери, а от що з ними буде далі - невідомо. Можливо, реорганізація вплине на створення майбутніх пристроїв.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple нахабно обдурила своїх користувачів. Новий iPad Pro 2020 року практично не відрізняється від iPad Pro 2018 року, при тому що чіпсет в новинці отримав іншу назву, а от продуктивність залишилася преждней.

Як повідомляв Знай.uа експерти розповіли, як правильно заряджати смартфон, щоб він прослужив максимально довго. Не варто ставити його на ніч на зарядку, а також чекати повної розрядки.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія NASA опублікувала детальний фото 500-метрового астероїда. Саме фото допоміг зробити зонд, який опинився біля космічного тіла на рекордно близькій відстані.