Компанія Microsoft повідомила про ба в Windows 10, з-за якого операційна система відображає статус обмеженого інтернет-підключення або зовсім його відсутність на пристроях з проксі, сконфігурованим вручну або автоматично. Схоже, що чергове оновлення стало причиною серйозного бага, з-за якого комп'ютери в епоху інтернету можуть стати просто непотрібними. Є ймовірність, що корпорація оперативно виправить цю уразливість найближчим часом.

Синій екран смерті Windows, pexels.com
Синій екран смерті Windows, pexels.com

Хоча Microsoft повідомила користувачів про проблему тільки зараз, вона з'явилася ще 27 лютого після виходу кумулятивного оновлення KB4535996. Баг зачіпає всі останні версії Windows 10, починаючи від Windows 10 1709 і закінчуючи останньою на сьогоднішній день стабільної складанням Windows 10 1909. Звичайно, подібна проблема торкнулася не всіх користувачів, але ось тематичні форуми просто завалені скаргами на цю проблему і чергову прошивку.

Синій екран смерті Windows, pexels.com
Синій екран смерті Windows, pexels.com

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple нахабно обдурила своїх користувачів. Новий iPad Pro 2020 року практично не відрізняється від iPad Pro 2018 року, при тому що чіпсет в новинці отримав іншу назву, а от продуктивність залишилася преждней.

Як повідомляв Знай.uа експерти розповіли, як правильно заряджати смартфон, щоб він прослужив максимально довго. Не варто ставити його на ніч на зарядку, а також чекати повної розрядки.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія NASA опублікувала детальний фото 500-метрового астероїда. Саме фото допоміг зробити зонд, який опинився біля космічного тіла на рекордно близькій відстані.