Інженери компанії Proton Technologies, що стоїть за розробкою ProtonMail і ProtonVPN, повідомили про ба в iOS, який не дозволяє VPN - додатками шифрувати трафік. Варто зазначити, що проблему знайшли в недавньому актуальному оновлення iOS 13.4, яке з'явилося на смартфонах компанії останнім часом. Схоже, баг буде працювати і в iPadOS, що теж піддає ризику злому власників iPad.

Apple, gettyimages
Apple, gettyimages

Хоча Apple ще лише працює над виправленням, фахівці Proton Technologies визнали, що потрібно опублікувати інформацію про вразливості, так як, на їхню думку, суспільство і інші постачальники послуг VPN повинні знати про існування проблеми. VPN не працює належним чином, а значить, шифрування і зовсім немає. До речі, це далеко не перший баг в цій версії прошивки. Раніше експерти повідомляли, що в Safari неправильно працює пошуковик, і видає не зовсім коректні результати пошуку.

Apple Watch, gettyimages
Apple Watch, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple нахабно обдурила своїх користувачів. Новий iPad Pro 2020 року практично не відрізняється від iPad Pro 2018 року, при тому що чіпсет в новинці отримав іншу назву, а от продуктивність залишилася преждней.

Як повідомляв Знай.uа експерти розповіли, як правильно заряджати смартфон, щоб він прослужив максимально довго. Не варто ставити його на ніч на зарядку, а також чекати повної розрядки.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія NASA опублікувала детальний фото 500-метрового астероїда. Саме фото допоміг зробити зонд, який опинився біля космічного тіла на рекордно близькій відстані.