Останні кілька тижнів Steam кожні вихідні б'є власні рекорди — і ці вихідні не стали винятком. Втім, причина появи нового рекорду здається цілком очевидною. Дивно, але Steam сервера працюю безвідмовно, всупереч рекордів за користувачам.

геймеры, gettyimages
геймеры, gettyimages

На тлі карантину через епідемію коронавіруса магазин Valve вперше в історії досяг позначки в 23,4 млн користувачів, які одночасно запустили клієнт сервісу. Це на 800 тисяч більше, ніж тиждень тому. Схоже, це навіть не межа, адже епідемія в самому розпалі. Компанія отримує колосальний прибуток з проданих ігор.

геймеры, gettyimages
геймеры, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple нахабно обдурила своїх користувачів. Новий iPad Pro 2020 року практично не відрізняється від iPad Pro 2018 року, при тому що чіпсет в новинці отримав іншу назву, а от продуктивність залишилася преждней.

Як повідомляв Знай.uа експерти розповіли, як правильно заряджати смартфон, щоб він прослужив максимально довго. Не варто ставити його на ніч на зарядку, а також чекати повної розрядки.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія NASA опублікувала детальний фото 500-метрового астероїда. Саме фото допоміг зробити зонд, який опинився біля космічного тіла на рекордно близькій відстані.