Компанія Microsoft повідомила про ба в Windows 10, з-за якого операційна система відображає статус обмеженого інтернет-підключення або зовсім його відсутність на пристроях з проксі, сконфігурованим вручну або автоматично. Схоже, що чергове оновлення стало причиною серйозного бага, з-за якого комп'ютери в епоху інтернету можуть стати просто непотрібними. Є ймовірність, що корпорація оперативно виправить цю уразливість найближчим часом.

Синій екран смерті Windows, pexels.com
Синій екран смерті Windows, pexels.com

Хоча Microsoft повідомила користувачів про проблему тільки зараз, вона з'явилася ще 27 лютого після виходу кумулятивного оновлення KB4535996. Баг зачіпає всі останні версії Windows 10, починаючи від Windows 10 1709 і закінчуючи останньою на сьогоднішній день стабільної складанням Windows 10 1909. Звичайно, подібна проблема торкнулася не всіх користувачів, але ось тематичні форуми просто завалені скаргами на цю проблему і чергову прошивку.

Синій екран смерті Windows, pexels.com
Синій екран смерті Windows, pexels.com

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що сервіс Steam побив власний рекорд. Компанія відзвітувала про рекордну кількість користувачів одночасно. Втім, причиною такого рекорду коронавірус, а також заклик до самоізоляції людей у всьому світі.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft ввела обмеження для своїх користувачів. Тепер геймери не можуть змінити логотип для клану або аватарку для облікового запису. Причиною цього стала навантаження на сервера компанії.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Sony випустила PlayStation 5. Консоль стане доступною для користувачів вже до кінця 2020 року.