Раніше, 30 березня 2020 року, Xiaomi оголосила, що її штаб-квартира в Ухані офіційно відновила свою діяльність. Китайська компанія щойно відправила на ділянку першу групу співробітників з “пакетами по догляду під час епідемії”, які включали маски і дезинфікуючий засіб для рук.

Xiaomi, gettyimages
Xiaomi, gettyimages

Технічний гігант робить упор на запобігання і обережність у своїй штаб-квартирі в Ухані. Xiaomi буде працювати над більш суворими заходами з профілактики та контролю, такими як два виміри температури, дві маски, а також система розподілу їжі, щоб забезпечити надійний захист від недавньої пандемії коронавіруса.

Xiaomi, gettyimages
Xiaomi, gettyimages

Штаб-квартира була відкрита зовсім недавно, в грудні 2019 року. Втім, під час спалаху компанії довелося відправити у відпустку всіх співробітників. Серед майже 2000 працівників були перевірені на наявність інфекції, але поки ніяких випадків не виявлено.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що сервіс Steam побив власний рекорд. Компанія відзвітувала про рекордну кількість користувачів одночасно. Втім, причиною такого рекорду коронавірус, а також заклик до самоізоляції людей у всьому світі.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft ввела обмеження для своїх користувачів. Тепер геймери не можуть змінити логотип для клану або аватарку для облікового запису. Причиною цього стала навантаження на сервера компанії.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Sony випустила PlayStation 5. Консоль стане доступною для користувачів вже до кінця 2020 року.