Microsoft не зраджує традиціям, і контролер Xbox Series X також буде живитися від батарейок, а не акумулятора. Звичайно, у такого способу живлення контролера є свої плюси і мінуси, так що компанія вирішила пояснити своє рішення.

За словами представника компанії, рішення з приводу харчування у контролері довго обговорювалося командою Xbox. В результаті розробники вирішили, що батарейки дають більше гнучкості користувачеві. І це цілком очевидно. Приміром зарядити розряджений контролер на акумуляторах не вийде. У свою же час, батареї можна замінити за секунди, контролер буде повністю зарядженим.

Втім, ніхто не забороняє вам використовувати батареї, які можна заряджати. Такий собі аналог сучасних акумуляторів.

Xbox, gettyimages
Xbox, gettyimages

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що хакери атакували компанії з допомогою плюшевих іграшок і флешок. Звичайно ж, у флешках харнился шкідливий код, який дозволяв хакерам віддалено отримати доступ до пристроїв.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi відновила роботу свого заводу в Ухані, який раніше був осередком коронавіруса. Проте, Китай переміг страшну недугу.

Також Знай.uа повідомляв, що iPhone 12 вперше показали на живих знімках. Смартфон отримає дуже тонкі рамки, а також наворочену камеру.