Пандемія коронавіруса загнала всіх по домівках, але для учнів є вихід. Останній місяць додаток Google Classroom увійшло в п'ятірку найпопулярніших освітніх програм. І це цілком очевидно, адже аналогів в додатків не так вже й багато, а ось школи продовжують функціонувати, нехай і у віддаленому режимі.

В онлайн-магазині додатків Google Play його завантажили більше 50 млн разів, хоча ще два місяці тому популярність Google Classroom була незначною. Варто відразу відзначити, що додаток безкоштовне, і його можна завантажити практично на будь-який комп'ютер або ноутбук.

Google Classroom - це додаток, яке працює на платформі Google, для навчальних закладів, некомерційних організацій та користувачів Google. З його допомогою можна організувати навчальний процес дистанційно.

Програма має інтерфейс з 38 мовними варіантами, включаючи український. Тому вчителі та школярі України можуть ним користуватися на коронавирусном карантині.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Зазначимо, що цей сервіс зараз популярний у всьому світі, так що не тільки українські вчителі взяли на озброєння дітище від Google.

Google, gettyimages
Google, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що хакери атакували компанії з допомогою плюшевих іграшок і флешок. Звичайно ж, у флешках харнился шкідливий код, який дозволяв хакерам віддалено отримати доступ до пристроїв.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi відновила роботу свого заводу в Ухані, який раніше був осередком коронавіруса. Проте, Китай переміг страшну недугу.

Також Знай.uа повідомляв, що iPhone 12 вперше показали на живих знімках. Смартфон отримає дуже тонкі рамки, а також наворочену камеру.