Half-Life: Alyx зайняла 17-е місце в рейтингу кращих ігор на ПК в історії за версією Metacritic. Тайтл від Valve отримав середню оцінку в 94 бали зі 100 від критиків. В загальному заліку для всіх платформ новинка зайняла 104 сходинку. Звичайно, гра викликала величезний інтерес, так як компанія не випускала ігри останні 10 років, а враховуючи потужність Valve, це гарант якості і успіху. Втім, все так і вийшло, адже компанія серйозно ставиться до Half-Life.

Half-Life, Metacritic

Лідером рейтингу для ПК стала друга частина серії Half-Life, а оригінал розташувався на четвертому місці - відразу за збірником The Orange Box. У загальному списку HL2 зайняла 23-ю позицію, а перша гра у франшизі виявилася на 37-й сходинці.

Half-Life
Half-Life // 3dnews.ru

Правда, є один нюанс: Half-Life: Alyx вийшла 23 березня тільки для VR-пристроїв, так що пограти “простим смертним” не вийде. У всякому разі варто дочекатися портировки ігри, і вона з'явиться на ПК.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що хакери атакували компанії з допомогою плюшевих іграшок і флешок. Звичайно ж, у флешках харнился шкідливий код, який дозволяв хакерам віддалено отримати доступ до пристроїв.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi відновила роботу свого заводу в Ухані, який раніше був осередком коронавіруса. Проте, Китай переміг страшну недугу.

Також Знай.uа повідомляв, що iPhone 12 вперше показали на живих знімках. Смартфон отримає дуже тонкі рамки, а також наворочену камеру.