Компанія Foxconn через пандемії нового коронавіруса закриє фабрику в індійському місті Ченнаї, де налагоджено випуск смартфонів iPhone XR. Якщо хаводы і далі будуть стояти, то на деякі моделі смартфонів, в тому числі і iPhone буде дефіцит, хоч і тимчасовий.

фото Getty Images
Apple, iPhone // фото Getty Images

Місто знаходиться в регіоні Тамілнад, де оголошено “закриття міст” для запобігання поширення COVID-19. За даними багатьох дослідних інститутів, iPhone XR в даний час є найбільш продаваним смартфоном у світі. І це дивно, адже смартфон показали публіці ще в 2018 році, і пройшло вже 2 роки з моменту його виходу. Однак, низька ціна приваблює користувачів.

фото Getty Images
Apple, Тім Кук // фото Getty Images

Після декількох тижнів тестів Foxconn виробляє iPhone XR в Індії з жовтня 2019 року. Але вважається, що Foxconn також планувала проводити на потужностях в Ченнаю і модель iPhone 11. Додамо, що в регіоні оголошений локдаун для запобігання поширення коронавіруса, так що відновлення роботи відбудеться нескоро.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що хакери атакували компанії з допомогою плюшевих іграшок і флешок. Звичайно ж, у флешках харнился шкідливий код, який дозволяв хакерам віддалено отримати доступ до пристроїв.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi відновила роботу свого заводу в Ухані, який раніше був осередком коронавіруса. Проте, Китай переміг страшну недугу.

Також Знай.uа повідомляв, що iPhone 12 вперше показали на живих знімках. Смартфон отримає дуже тонкі рамки, а також наворочену камеру.