минулого тижня користувачі Інтернету в черговий раз виявили в портфоліо мексиканського актора Хорхе Консехо (Jorge Consejo) згадка Grand Theft Auto VI - наступній частині кримінальної саги Rockstar Games. Немає сумнівів, що розробка гри ведеться, так що чутки і витоку будуть з'являтися в мережі на регулярній основі. Сьогодні стало відомо про ще однієї деталі.

В майбутньому бойовику Консехо зіграв якогось Мексиканця. Судячи з написання (з артиклем The), мова йде про досить значущу персонажа з прізвиськом, ніж про національності героя. Подивимося, яку сюжетну лінію розробники приготували для цього героя.

Звичайно ж, актора закидали питаннями в соцмережах, н оі на це у нього є своя відповідь.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

“Я читаю всі ваші повідомлення, але, будь ласка, зрозумійте, що через контрактних зобов'язань не маю права розповідати про деяких проектах”, — прокоментував Консехо у себе в мікроблозі.

Судячи з відповіді, Консехо не заперечує того, що працює над розробкою GTA 6.

GTA V
GTA V

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що хакери атакували компанії з допомогою плюшевих іграшок і флешок. Звичайно ж, у флешках харнился шкідливий код, який дозволяв хакерам віддалено отримати доступ до пристроїв.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi відновила роботу свого заводу в Ухані, який раніше був осередком коронавіруса. Проте, Китай переміг страшну недугу.

Також Знай.uа повідомляв, що iPhone 12 вперше показали на живих знімках. Смартфон отримає дуже тонкі рамки, а також наворочену камеру.