Коли більшість країн стурбовані підтримкою стабільності мережі під час карантину, Китай пропонує змінити дизайн протоколу Інтернету. Згідно з повідомленням, країна працює з деякими операторами зв'язку, включаючи Huawei, над впровадженням нового інтернет-протоколу.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

В назві країни “Новий IP” запропоновано замінити модель протоколу управління передачею (TCP). Поточна модель працює аналогічно тому, як працює традиційна служба обміну повідомленнями. Інформація, що відправляється в пакетах, має унікальний IP-адресу (властивий кожній мережі). Це визначає унікальні пристрої, які отримують його.

Ідея полягає в тому, щоб реалізувати адресну систему, яка дозволяє пристроям в одній і тій же мережі обмінюватися даними в приватному порядку, не відправляючи свою інформацію з мережі. Це, в теорії, пропонує більш ефективний процес адресації і краще управління мережею. За оцінками, цей новий протокол буде проходити випробування в 2021 році.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що хакери атакували компанії з допомогою плюшевих іграшок і флешок. Звичайно ж, у флешках харнился шкідливий код, який дозволяв хакерам віддалено отримати доступ до пристроїв.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi відновила роботу свого заводу в Ухані, який раніше був осередком коронавіруса. Проте, Китай переміг страшну недугу.

Також Знай.uа повідомляв, що iPhone 12 вперше показали на живих знімках. Смартфон отримає дуже тонкі рамки, а також наворочену камеру.