Пару тижнів тому Sony офіційно анонсувала специфікації своєї майбутньої ігрової консолі - PlayStation 5. Було висловлено багато припущень щодо ціни цієї консолі. У той час як деякі вважають, що цінник за 399 доларів буде ідеальним, інші думають, що консоль буде продаватися за 800 доларів. Цей широкий ціновий діапазон показує, що індустрія дійсно не має уявлення про вартість PS5. Тим не менш, недавня інформація з данського інтернет-магазину føtex показує, що PlayStation 5 буде коштувати 6989 крон. (1032 $).

PlayStation 5, gizchina

Цей магазин є найбільшим оффлайн-рітейлером в Данії, і сторінка PS5 показує, консоль для сайту в передзамовлення. Згідно з інформацією на цільовій сторінці данської інтернет-магазину, PS5 має очікувану дату запуску в листопаді 2020 року. Хоча в це важко повірити, якщо ціна вірна, то це просто обурливо. Це означає, що PlayStation 5 буде в три рази дорожче, ніж ціна PS4 на момент запуску (399 доларів).

Згідно з офіційною заявою Sony, в PS5 буде встановлено 8-ядерний процесор Zen 2 від AMD. Графіка підтримує 10,28 трильйонів операцій в секунду і 36 одиниць CU графічних процесорів рівня 2 RNDA. Пам'ять хоста - 16 ГБ GDDR6, з регульованою версією твердотільного жорсткого диска 825 ГБ Blu-ray-накопичувача 4K UHD. Ця консоль буде безпосередньо сумісна з іграми PS4.

Sony, gettyimages
Sony, gettyimages

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що хакери атакували компанії з допомогою плюшевих іграшок і флешок. Звичайно ж, у флешках харнился шкідливий код, який дозволяв хакерам віддалено отримати доступ до пристроїв.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi відновила роботу свого заводу в Ухані, який раніше був осередком коронавіруса. Проте, Китай переміг страшну недугу.

Також Знай.uа повідомляв, що iPhone 12 вперше показали на живих знімках. Смартфон отримає дуже тонкі рамки, а також наворочену камеру.