Мультиплеєрні ігри - відмінне рішення для розваги під час спілкування з іншими людьми. Це ще більш цінно, якщо ви опинитеся в ізоляції. У цьому сенсі мобільний телефон стане вашим союзником, щоб зробити усамітнення більш приємним. Ми зробили підбірку мобільних ігор на різні теми, які підійдуть на будь-який смак.

Геймери, скріншот: YouTube
Геймери, скріншот: YouTube

Rummikub. Це популярна гра серед сімей по всьому світу. Оригінальна версія була перенесена на мобільний телефон. Rummikub стає конкурентоспроможним, маючи можливість грати в ігри до 4 учасників.

Цікавою особливістю цієї багатокористувацької онлайн-гри є те, що крім вашої родини і друзів у всьому світі гравці, з якими ви можете битися.

Fortnite. Це одна з найуспішніших ігор за останній час, і тому її не можна було пропустити у цьому списку. Хоча додаток Fortnite доступний в Google Play, його можна безпечно завантажити на мобільний телефон з каталогу ігор Epic Games.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

геймеры, gettyimages
геймеры, gettyimages

Ця гра просто весела, тому час пролетить непомітно.

Minecraft. Ми можемо грати і створювати наші світи разом і спільно. Для цього ви можете використовувати консолі, смартфони, планшети та комп'ютер для одночасної гри.

Bomber Friends. З цієї багатокористувацької онлайн-грою у вас є можливість насолоджуватися живими іграми за участю до 8 гравців.

Annelids: Online Battle. Гра точно сподобається тим, хто любить стратегії в реальному часі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що хакери атакували компанії з допомогою плюшевих іграшок і флешок. Звичайно ж, у флешках харнился шкідливий код, який дозволяв хакерам віддалено отримати доступ до пристроїв.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi відновила роботу свого заводу в Ухані, який раніше був осередком коронавіруса. Проте, Китай переміг страшну недугу.

Також Знай.uа повідомляв, що iPhone 12 вперше показали на живих знімках. Смартфон отримає дуже тонкі рамки, а також наворочену камеру.