Під час пандемії COVID-19 багато країн прийняли заходи по стримуванню населення, намагаючись зупинити поширення вірусу. Якщо деякі не завжди дотримуються умови карантину, видавці відеоігор вирішили запустити операцію #PlayApartTogether, яка спрямована на те, щоб спонукати людей віртуально грати разом і залишатися вдома.

Серед видавців, які беруть участь у цій операції, Activision Blizzard, яка через свого генерального директора Боббі Котика пояснює, що ніколи ще не було так важливо, щоб люди залишалися вдома. Для нього відеоігри є ідеальною платформою для об'єднання людей, і він вітає участь в такій необхідній ініціативи. Activision може розраховувати на свою нову онлайн-гру Call of Duty: Warzone, яка вже залучила більше 10 мільйонів гравців з 10 березня.

Activision Blizzard - не єдиний видавець, який вступив в цю битву. У Riot Games, видавця League of Legends, “ми порівнюємо COVID-19 з монстром відеоігор і закликаємо гравців триматися фізично окремо, щоб допомогти згладити криву”, - заявив Ніколо Лоран, генеральний директор компанії.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Крім того, кілька студій і видавців оголосили про нагороди та доступності безоплатної деяких ігор, щоб запрошувати гравців грати і, отже, залишатися вдома. Це у випадку з Ubisoft і Crystal Dynamics.

Геймери, скріншот: YouTube
Геймери, скріншот: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що хакери атакували компанії з допомогою плюшевих іграшок і флешок. Звичайно ж, у флешках харнился шкідливий код, який дозволяв хакерам віддалено отримати доступ до пристроїв.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi відновила роботу свого заводу в Ухані, який раніше був осередком коронавіруса. Проте, Китай переміг страшну недугу.

Також Знай.uа повідомляв, що iPhone 12 вперше показали на живих знімках. Смартфон отримає дуже тонкі рамки, а також наворочену камеру.