останнім часом пандемія коронавіруса викликає серйозну тривогу у всьому світі. До цього часу були розроблені різні заходи і діагностичні набори, але жоден з них не є загальнодоступним або легкодоступним. Тим не менш, годинник на ваших зап'ястях можуть бути корисні в цьому відношенні.

Коронавірус, фото - Getty Images
Коронавірус, фото - Getty Images

Справедливості заради, на жаль, Apple Watch, Fitbit та інші WearOS з гаджетами не можуть вимірювати температуру. Для тих, хто не знає, коронавірусна інфекція в основному визначається лихоманкою (висока температура) і проблемами з дихальною системою в якості основних симптомів. Тим не менш, для тих, хто все ще хоче відслідковувати свою температуру з-за побоювань, що кашель не пройде, все одно можна завантажити дані вручну.

Коронавірус в Італії, скріншот: YouTube
Коронавірус в Італії, скріншот: YouTube

Зараз можна регулярно перевіряти температуру і вводити дані у свої результати в Apple або Google Health Fit. Після цього буде простіше проконсультуватися з лікарем з точними даними, у разі погіршення здоров'я і підвищення температури. Ще одна корисна функція, пропонована такими розумними годинами, - це монітор серцевого ритму. Вони також можуть показувати ознаки того, що ваше тіло бореться з грипом.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що хакери атакували компанії з допомогою плюшевих іграшок і флешок. Звичайно ж, у флешках харнился шкідливий код, який дозволяв хакерам віддалено отримати доступ до пристроїв.

Як повідомляв Знай.ua компанія Xiaomi відновила роботу свого заводу в Ухані, який раніше був осередком коронавіруса. Проте, Китай переміг страшну недугу.

Також Знай.uа повідомляв, що iPhone 12 вперше показали на живих знімках. Смартфон отримає дуже тонкі рамки, а також наворочену камеру.