Підводні човни залишаються одним з найбільш ефективних типів озброєнь всього світу. Універсальна бойова техніка може нанести серйозної шкоди противнику, а вогнева міць і автономність робить підводний човен бажаної для кожної країни.

Дозволити собі будівництво навіть однієї субмарини може далеко не кожна держава. Зате головні держави планети не шкодують грошей на виробництво чудових бойових машин - підводні човни останніх поколінь обходяться в нечувані суми, так і на будівництво такого роду техніки йти величезна кількість ресурсів і часу.

Втім, і субмарини недавнього минулого, цілком гідні згадки в списку найбільш дорогої бойової техніки.

За оцінками військових експертів, витрати на оновлення підводного флоту будуть тільки рости. Субмарини стануть ще тихіше, ще ефективніше, ще непомітніше і ще дорожче. Та й автономність теж буде тільки підвищуватися, так що не піднімаючись човни зможуть місяцями перебувати на одному місці.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що хакери атакували компанії з допомогою плюшевих іграшок і флешок. Звичайно ж, у флешках харнился шкідливий код, який дозволяв хакерам віддалено отримати доступ до пристроїв.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi відновила роботу свого заводу в Ухані, який раніше був осередком коронавіруса. Проте, Китай переміг страшну недугу.

Також Знай.uа повідомляв, що iPhone 12 вперше показали на живих знімках. Смартфон отримає дуже тонкі рамки, а також наворочену камеру.