Міжнародний бізнес з випуску смартфонів Huawei в минулому році сильно постраждав після того, як уряд США включило компанію у чорний список організацій. Корпорації довелося відмовити від співпраці з Google, а значить, користуватися сервісами можна на своїх смартфонах, включаючи і Google Play і додатки до нього.

Huawei, gettyimages
Huawei, gettyimages

На даний момент компанія випустила дві флагманські лінійки смартфонів без набору мобільних сервісів Google: Mate 30 і P40. З-за цього, нові мобільні пристрої китайського бренду продавалися не так добре, як могли б. Звичайно, у китайців є запасний план, який вони намагаються втілити в життя.

Huawei працює над створенням власних альтернатив рішень Google. Компанія створила власний набір мобільних сервісів і магазин додатків AppGallery (хоча вибір там поки не покриває багато запитів користувачів). Звичайно, без сервісів Google смартфони все ж втратять свою популярність.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Тим не менш, у генерального директора Huawei Еріка Сюй є можливе рішення того, як компанія може встановлювати програми Google на свої пристрої. Ерік Сюй сподівається, що Google зможе запустити свої додатки в AppGallery, що зробить їх доступними для смартфонів Huawei. Однак, як це буде працювати з юридичної точки зору - невідомо. Будемо сподіватися, що сервіси пошукової системи з'являться на смартфонах компанії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти з DXOmark оцінили камеру Huawei P40. Виявляється, компанія визнала його кращим камерофоном в світі за топові датчики і якість зйомки фото і відео.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple раасказала, як правильно дезінфікувати більшість продуктів яблучної корпорації. Наприклад, не варто розпорошувати рідину прямо на пристрій. Краще протерти дисплей або корпус тканиною, на яку варто нанести дезінфікуючий засіб.

Також Знай.uа повідомляв, що The Elder Scrolls Online стане безкоштовною. Правда, безкоштовно в неї можна пограти в найближчі 2 тижні. Сама ж гра працює за системою підписки, так що за гру доведеться платити кожен місяць регулярно.