Компанія Activision несподівано для геймерів випустила ремастерінг відомого шутера Call of Duty: Modern Warfare 2 (2009). На даний момент гра тимчасовим ексклюзивом для PlayStation Store, а реліз на ПК і Xbox One запланований на кінець місяця, а саме 30 квітня. Варто зазначити, що саме ця серія гри принесла рекордний прибуток розробникам. Гра до цих пір користується популярністю, а в свій час вона била всілякі рекорди і отримувала величезну кількість нагород. Тепер же компанія хоче підігнати її під сучасні стандарти, і справа не тільки в переробленої графіку.

Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered включає в себе тільки режим одиночної кампанії. Щодо внесених змін, ремастерінг запропонує поліпшені текстури, анімації, фізичну модель, освітлення HDR і багато іншого. Правда, від мультиплеєра доведеться відмовитися, але ще раз пройти всю гру у гарній картинці точно захочеться всім хардкорних геймерів.

Також для покупців Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered передбачені подарункові набори зі скінами персонажів для ігор Call of Duty: Modern Warfare і свіжої королівської битви Call of Duty: Warzone.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти з DXOmark оцінили камеру Huawei P40. Виявляється, компанія визнала його кращим камерофоном в світі за топові датчики і якість зйомки фото і відео.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple раасказала, як правильно дезінфікувати більшість продуктів яблучної корпорації. Наприклад, не варто розпорошувати рідину прямо на пристрій. Краще протерти дисплей або корпус тканиною, на яку варто нанести дезінфікуючий засіб.

Також Знай.uа повідомляв, що The Elder Scrolls Online стане безкоштовною. Правда, безкоштовно в неї можна пограти в найближчі 2 тижні. Сама ж гра працює за системою підписки, так що за гру доведеться платити кожен місяць регулярно.