Нова витік, якою поділився в Твіттері Джон Проссер, підтверджує, що доступна новинка компанії Apple отримає назву iPhone 9 та аксесуари для неї будуть повністю сумісні з iPhone 8,7 і навіть 6. Втім, є один нюанс, який точно засмутить користувачів.

фото Getty Images
Apple, iPhone // фото Getty Images

Співробітник виробника захисних аксесуарів для смартфонів передав Джону фотографію, на якій вказана знижка на захисний екран для iPhone. Судячи з усього, відмінностей в корпусі між цими смартфонами не буде, якщо мова йде про передньої панелі.

Крім цього є всі підстави вважати, що смартфон буде встановлено 4,7-дюймовий екран. За попередньою інформацією це РК-дисплей з роздільною здатністю 1334 х 750 . Не варто чекати появи Face ID, тільки сканер відбитків пальців Touch ID, який також служить кнопкою “Додому”. Крім цього можете розраховувати на вже здавалося застарілим співвідношення сторін 16:9. Іншими словами, екран не буде таких же розмірів, як і у iPhone 6, а це значить, що будуть великі рамки, а також невеликий екран, якщо порівнювати з іншими моделями.

З позитивних новин можна назвати процесор A13 Bionic з 8,5 мільярди транзисторів всередині і 3 Гб оперативної пам'яті. Нагадаємо, що смартфон покажуть публіці вже 15 квітня, а ось вартість буде цілком собі непоганий - 399 доларів за базову версію.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

iPhone, gettyimages
iPhone, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти назвали топ найпопулярніших браузерів за лютий 2020 року. Звичайно ж, з великим відривом у лідерах залишається Google Chrome, але ось на другому місці несподівано з'явився Microsoft Edge, які раніше був потрібен тільки для скачки інших браузерів.

Як повідомляв Знай.uа, оновлення iOS 13.4 виявили згадка про iPhone 9. Судячи за інсайдерською інформацією, смартфон покажуть публіці вже найближчим часом. Якщо бути точним, то анонс нібито запланований на 15 квітня.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft запатентувала унікальний смартфон відразу з трьома екранами. Правда, останній з них не такий вже і функціональний, але точно сподобається публіці.