iOS 13.4, ймовірно, стане кінцевою версією iOS 13 і після неї виробник повністю зосередиться на розробці і презентації iOS 14. Звичайно, всі оновлення системи буду в майбутньому створені для поліпшення роботи системи, усунення вразливостей, і збільшення безпеки для смартфонів. Експерти вирішили перевірити, як працюють iOS 13.3.1 і iOS 13.4 на старих пристроях, щоб зрозуміти, чи варто оновлюватися.

Моделі, які беруть участь в цьому тесті, включають iPhone SE, iPhone 6s, iPhone 7, iPhone 8, iPhone XR. Як видно час відгуку і плавність анімації ще більш поліпшені, як і час запуску додатків. Зменшилася і швидкість завантаження всіх цих пристроїв з iOS 13.4. Втім, не факт, що з часом в кеш пам'яті смартфона не накопичиться. У цьому випадку смартфон буде працювати трохи повільніше.

Варто особливо відзначити, що продуктивність HTML5 на всіх пристроях з iOS 13.4 значно покращилася: в браузері Safari веб-сторінка відкривається швидше, а завантаження елементів і перегляд довгого тексту виявилися більш плавними.

фото Getty Images
Apple, iPhone // фото Getty Images

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти назвали топ найпопулярніших браузерів за лютий 2020 року. Звичайно ж, з великим відривом у лідерах залишається Google Chrome, але ось на другому місці несподівано з'явився Microsoft Edge, які раніше був потрібен тільки для скачки інших браузерів.

Як повідомляв Знай.uа, оновлення iOS 13.4 виявили згадка про iPhone 9. Судячи за інсайдерською інформацією, смартфон покажуть публіці вже найближчим часом. Якщо бути точним, то анонс нібито запланований на 15 квітня.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft запатентувала унікальний смартфон відразу з трьома екранами. Правда, останній з них не такий вже і функціональний, але точно сподобається публіці.