Під час інтернет-серфінгу користувачам не доводиться тільки перегортати веб-сторінки, але і постійно взаємодіяти з різними елементами, ніби випадають або маркірованих списків, а також додатковими меню або формами. Тепер же Google вирішила порадувати користувачів змінами в інтерфейсі браузера Chrome, яким користується до 60% користувачів мережі по всьому світі. Зміни достатньо великі, правда, будуть їх впроваджувати поступово.

Редизайн Chrome, gizchina

Основним змінам піддадуться елементи керування <button> і <select>, зовнішній вигляд яких залежить від використовуваної операційної системи. Тепер Chrome буде адаптувати їх під ОС, яка встановлена на пристрої.

За словами представників Google, всі стандартні “чекбокси”, кнопки, текстові поля, індикатори прогресу, повзунки і спадні меню будуть виконані в плоскому дизайні.

За замовчуванням новий дизайн отримає Chrome 83, реліз якого попередньо запланований на середину травня, так що чекати залишилося недовго. Варто відзначити, що далеко не кожен ПК зможе оновитися до актуальної версії браузера, так що рекомендуємо оновити ОС, якщо вона вже застаріла за всіма показниками.

Популярні новини зараз
Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Google, gettyimages
Google, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти назвали топ найпопулярніших браузерів за лютий 2020 року. Звичайно ж, з великим відривом у лідерах залишається Google Chrome, але ось на другому місці несподівано з'явився Microsoft Edge, які раніше був потрібен тільки для скачки інших браузерів.

Як повідомляв Знай.uа, оновлення iOS 13.4 виявили згадка про iPhone 9. Судячи за інсайдерською інформацією, смартфон покажуть публіці вже найближчим часом. Якщо бути точним, то анонс нібито запланований на 15 квітня.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft запатентувала унікальний смартфон відразу з трьома екранами. Правда, останній з них не такий вже і функціональний, але точно сподобається публіці.