У генерального директора Tesla і SpaceX Елона Маска і співзасновника Oracle Ларрі Еллісона склалися дружні стосунки, тому не дивно, що Маск підтримує плани Еллісона по перетворенню гавайського острова Ланаї в місце для оздоровлення.

Ілон Маск, фото Студвей
Ілон Маск, фото Студвей

В новому інтерв'ю Forbes Еллісон розповів про свій інтерес до сталого розвитку, здоров'я та доброго самопочуття, у тому числі про плани на Ланаї, а також про роботу з урядом США з пошуку ліків для COVID-19.

На острові Лана Еллісон працює над вирішенням проблем. На самому острові Ланаї є спа-центр і дві гідропонні теплиці площею 20 000 квадратних футів, які оснащені датчиками та камерами, які відстежують дані про фермах, в тому числі використання води та повітряних потоках, а все це живиться від 1600 сонячних батарей Тесла, повідомляє Forbes.

Ілон Маск, gettyimages
Ілон Маск, gettyimages

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Зараз Еллісон веде переговори з Hawaiian Electric Co. про купівлю електростанції та електричної мережі на Ланае, і планується перевести острів з викопного палива на 100% відновлювану енергію.

“Це круто, це як мікрокосм для всього світу”, - сказав Маск Forbes.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти назвали топ найпопулярніших браузерів за лютий 2020 року. Звичайно ж, з великим відривом у лідерах залишається Google Chrome, але ось на другому місці несподівано з'явився Microsoft Edge, які раніше був потрібен тільки для скачки інших браузерів.

Як повідомляв Знай.uа, оновлення iOS 13.4 виявили згадка про iPhone 9. Судячи за інсайдерською інформацією, смартфон покажуть публіці вже найближчим часом. Якщо бути точним, то анонс нібито запланований на 15 квітня.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft запатентувала унікальний смартфон відразу з трьома екранами. Правда, останній з них не такий вже і функціональний, але точно сподобається публіці.