Сумнівів у тому, що в найближчі дні Apple явить світу довгоочікуваний “народний” iPhone з 4,7-дюймовим екраном, раніше фігурував під назвами iPhone 9 і iPhone SE 2, і так особливо не було, а тепер їх не стало остаточно. Повідомляється, що смартфон засвітився на сайті Apple, причому випадково. Звичайно ж, Apple швидко поправила сторінку на сайті магазину, але уважні користувачі встигли зняти смартфон.

iPhone SE, Apple

Повертаючись до свіжої витоку, в офіційному магазині Apple з'явилося захисне скло Belkin InvisiGlass Ultra Screen Protection. В описі поряд з iPhone 8 і 7 була згадана нова модель iPhone SE. Аксесуар доступний у магазині за ціною $39,95. Звичайно ж, компанія швидко поправила інформацію і прибрала iPhone SE зі списку смартфонів, для яких цей продукт підійде. Нагадаємо, що коштувати він буде від 399 доларів за базову версію.

iPhone, gettyimages
iPhone, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Нагадаємо, що експерти назвали топ найпопулярніших браузерів за лютий 2020 року. Звичайно ж, з великим відривом у лідерах залишається Google Chrome, але ось на другому місці несподівано з'явився Microsoft Edge, які раніше був потрібен тільки для скачки інших браузерів.

Як повідомляв Знай.uа, оновлення iOS 13.4 виявили згадка про iPhone 9. Судячи за інсайдерською інформацією, смартфон покажуть публіці вже найближчим часом. Якщо бути точним, то анонс нібито запланований на 15 квітня.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft запатентувала унікальний смартфон відразу з трьома екранами. Правда, останній з них не такий вже і функціональний, але точно сподобається публіці.