Соціальна мережа Facebook представила десктопну версію Messenger – популярної програми для миттєвого обміну повідомленнями. Що дивно, сервіс працює досить швидко, а інтерфейс зроблений безшовним для користувачів MacBook, так як інтерфейс виконаний в стилі актуальних ОС для ноутбуків.

Facebook

При цьому програма пропонує користувачам безкоштовні і безлімітні групові відеодзвінки, що зараз особливо актуально. За словами компанії, за останній місяць використання браузерної версії Messenger для аудіо та відео збільшилася більш, ніж на 100%. Втім, це лише питання часу. Якщо додаток буде працювати швидше сайту - успіх сервісу гарантований.

Messenger Desktop

Messenger comes to the big screen. Messenger desktop for MacOS and Windows is here. bit.ly/MessengerDesktop

Geplaatst door Messenger op Donderdag 2 april 2020

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

У цілому ж, функціонально десктопна версія багато в чому повторює мобільний, підтримуючи не тільки обмін повідомленнями, аудіо-та відеодзвінки, але і відправку GIF, а також темний режим оформлення.


Скачати і встановити десктопний Messenger можна Microsoft і Mac App Store, причому безкоштовно.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти назвали топ найпопулярніших браузерів за лютий 2020 року. Звичайно ж, з великим відривом у лідерах залишається Google Chrome, але ось на другому місці несподівано з'явився Microsoft Edge, які раніше був потрібен тільки для скачки інших браузерів.

Як повідомляв Знай.uа, оновлення iOS 13.4 виявили згадка про iPhone 9. Судячи за інсайдерською інформацією, смартфон покажуть публіці вже найближчим часом. Якщо бути точним, то анонс нібито запланований на 15 квітня.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft запатентувала унікальний смартфон відразу з трьома екранами. Правда, останній з них не такий вже і функціональний, але точно сподобається публіці.