Днями головний архітектор Sony PlayStation 5 запевнив нас, що переживати за високу пікову частоту GPU консолі не варто, так як приставка буде видавати максимальну продуктивність завжди, коли це потребує та чи інша гра. Втім, є і друга медаль такого рішення, причому вкрай негативна.

Sony, gettyimages
Sony, gettyimages

Той же Марк Черні (Mark Cerny) зазначив, що від температурного режиму частоти залежати не будуть.

Тепер самі інсайдери повідомляють, що у консолі величезні проблеми з перегрівом. Настільки серйозні, що Sony нібито роздумує над тим, щоб перенести вихід консолі на 6-12 місяців, щоб мати час на повну перепроектировку конструкції і системи охолодження. Альтернатива — випустити консоль в наявному вигляді. Звичайно, сліпо вірити таким заяви від інсайдерів не варто, але якщо це виявиться правдою - компанія втратить величезну прибуток, так як у Microsoft з їх Xbox X Series все добре, і він точно вийде в запланований час, у той час як Sony доведеться представити новинку вже в 2021 році.

Sony контроллер, gettyimages
Sony контроллер, gettyimages

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Джерело стверджує, що Sony не має поняття про те, який форм-фактор потрібно надати консолі, щоб вирішити проблему, і один з варіантів — зробити її вертикальної, але в цьому випадку, якщо консоль затримається, буде схоже, що Sony просто скопіювала ідею у Microsoft. Подивимося, що зробить Sony, адже часу ще повно до запланованого дебюту.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що легендарну гру Call of Duty: Modern Warfare роздають абсолютно безкоштовно всім бажаючим. Правда, тільки мультиплеер, і тільки обмежений час. Втім, для геймерів це шанс зрозуміти, чи варто купувати гру, або ж відмовитися. Такий собі тест-драйв популярної гри, яка є лідером на ринку ігор в 2020 році.

Як повідомляв Знай.uа виробник захисних чохлів для iPhone назвав головний недолік майбутнього смартфона iPhone 9. Серед іншого він зазначив порівняно невеликий екран, а корпус буде мало чим відрізнятися від iPhone 6, так що величезного екрану очікувати не варто.

Також Знай.uа повідомляв, що вчені розгадали загадку комети з “червоним хвостом”. Виявляється, над Японією з'явилося рідкісне північне сяйво червоного кольору, що здивувало не тільки жителів Японії, але і самих вчених.