Апарати ШВЛ Тесли Елона Маскса - це справа інженерної краси і винахідливості, тому що його працівники виготовляють їх з нуля з деталей, які вони лежать на своїх фабриках.

Telsa тільки що опублікувала навчальне відео, в якому розповідається про те, як саме компанія робить 1000 з гаком вентиляторів, які він пожертвував Лос-Анджелесу. Дивно, але компанія буквально переробляє деталі автомобілів.

Працівники Tesla дають покроковий опис першого прототипу, створеного командою, щоб пожертвувати лікарням.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Один із співробітників пояснив, що автомобіль Tesla Model 3 і всі його внутрішні системи - це те, що живить і відслідковує ці саморобні апарати ШВЛ. Мозок автомобіля Tesla перепрограмували під роботу ШВЛ-апарату.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що легендарну гру Call of Duty: Modern Warfare роздають абсолютно безкоштовно всім бажаючим. Правда, тільки мультиплеер, і тільки обмежений час. Втім, для геймерів це шанс зрозуміти, чи варто купувати гру, або ж відмовитися. Такий собі тест-драйв популярної гри, яка є лідером на ринку ігор в 2020 році.

Як повідомляв Знай.uа виробник захисних чохлів для iPhone назвав головний недолік майбутнього смартфона iPhone 9. Серед іншого він зазначив порівняно невеликий екран, а корпус буде мало чим відрізнятися від iPhone 6, так що величезного екрану очікувати не варто.

Також Знай.uа повідомляв, що вчені розгадали загадку комети з “червоним хвостом”. Виявляється, над Японією з'явилося рідкісне північне сяйво червоного кольору, що здивувало не тільки жителів Японії, але і самих вчених.