У мережу витекли деякі файли iOS 14, в яких знайшли зображення iPhone 12 Pro. Втім, про смартфоні ми вже достатньо знаємо, а от зовнішній вигляд все ще залишається під питанням.

фото Getty Images
Apple, iPhone // фото Getty Images

Апарат, як і актуальна модель, отримає потрійну основну камеру з головним ширококутним модулем. Сенсори, згідно витоку, буде доповнювати сканер LiDAR (Light Identification Detection and Ranging), як в новому iPad Pro. Втім, сервіс використовується для поліпшення AR, але це приємне доповнення при купівлі нового смартфона. Можливо, сервіс буде користуватися популярністю в майбутньому.

Камера LIDAR, gizchina

Звичайно ж, смартфон отримає і підтримку 5G, що робить цей смартфон бестселером на ринку смартфонів. Втім, до осені 2020 року ще далеко, і багато що може змінитися.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережу злили офіційні рендери майбутньої iPhone 9. Бюджетник отримає схожий на iPhone 6 корпус, а також круту камеру і потужний процесор. Відзначається, що гаджет буде продаватися за ціною від 399 доларів. що зробить його першим бюджетником у лінійці смартфонів від Apple.

Як повідомляв Знай.uа, Новітній Mercedes-Benz CLA з тріском провалив тест на безпеку. Дивно, але новий автомобіль від німців не зміг маневрувати при швидкості більше 68 км/год, що велика рідкість для авто від Mercedes. Компанії варто трохи переробити автомобіль, щоб він став більш безпечним.

Також Знай.uа повідомляв, що анонс Sony PlayStation 5 може перенестися. Інсайдер повідомив, що майбутня консоль сильно перегрівається, і компанії потрібно або переробити корпус і перенести анонс, або ж випустити такою, якою вона є на даний момент.