Як зазвичай, чергове оновлення операційної системи Windows 10 принесло більше проблем, ніж користі. Microsoft не планує змінювати стратегію перевірки оновлень для Windows 10, так що користувачам доведеться стикатися з новими проблемами після кожного оновлення.

Синій екран смерті Windows, pexels.com
Синій екран смерті Windows, pexels.com

Багато користувачів почали писати на форумах, що оновлення Windows 10 під номером KB4541335, випущене 24 березня, призвів до появи значного числа неприємних помилок. До того ж, вони досить серйозні, у зв'язку з чим користуватися після оновлення ОС практично неможливо.

зокрема, баги з'являються під час ігор, що призводить до глюків і навіть вильотів. Також під час перегляду відео на YouTube ні з того ні з сього починає з'являтися “синій екран смерті”. Що стало причиною таких помилок - не відомо. Звичайно ж, компанія спробує виправити ситуацію, але користувачам доведеться чекати ного оновлення.

Синій екран смерті Windows, pexels.com
Синій екран смерті Windows, pexels.com

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

В якості тимчасового рішення пропонується видалити дане оновлення списку встановлених, так як це необов'язкове оновлення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережу злили офіційні рендери майбутньої iPhone 9. Бюджетник отримає схожий на iPhone 6 корпус, а також круту камеру і потужний процесор. Відзначається, що гаджет буде продаватися за ціною від 399 доларів. що зробить його першим бюджетником у лінійці смартфонів від Apple.

Як повідомляв Знай.uа, Новітній Mercedes-Benz CLA з тріском провалив тест на безпеку. Дивно, але новий автомобіль від німців не зміг маневрувати при швидкості більше 68 км/год, що велика рідкість для авто від Mercedes. Компанії варто трохи переробити автомобіль, щоб він став більш безпечним.

Також Знай.uа повідомляв, що анонс Sony PlayStation 5 може перенестися. Інсайдер повідомив, що майбутня консоль сильно перегрівається, і компанії потрібно або переробити корпус і перенести анонс, або ж випустити такою, якою вона є на даний момент.